Future-proof Financial

We leven in data-gedreven tijdperk. In dit tijdperk wordt het steeds belangrijker om op basis van analyse, informatie te distilleren uit deze data zodat we tot accurate en valide beslissingen kunnen komen.

Hierbij wordt er van accountants, accountants in business, controllers en financials in het algemeen verwacht dat zij deze accurate en valide beslissingen ondersteunen en/of maken.

Dit terwijl er ook steeds hogere verwachtingen zijn ten aanzien van de tijd waarin de analyse wordt uitgevoerd, in sommige gevallen bij voorkeur continu. Om aan deze verwachting te kunnen voldoen, dient de financial zijn eigen augmented intelligence te creƫren.

Augmented intelligence is het verbeteren van de cognitieve prestaties van de financial met behulp van technologie. Het stelt de financial in staat om sneller accuratere en betrouwbaardere analyses te kunnen uitvoeren en beslissing te kunnen maken. De methode en technieken die hiervoor gebruikt worden zijn machine learning, artifical intelligence en blockchain.

Future-proof Financial